Friday, November 26, 2010

adMiTtEd

aku admitted lagi...
malam majlis kenduri khitan anak aku aritu, aku sakit dada kiri ya amat sangat..actually dah 3 hari sebelum sakitnya..cuma memang sengaja aku nk setelkan bab2 kenduri ni dulu..DEGIL aku ni!!!
ntahlah..mungkin hati aku lebih utk berkorban buat famili kot...
tapi mlm kenduri tu mmg aku takleh tido...sakit sangat!
at last jam 3 pagi,soh wife aku bawak ke KPJ Ipoh Specialist..aku kena tahan..
Photobucket

2 hari aku kena tahan...dan doc yg merawat aku adalah doc Hasral, yg pernah jalankan pembedahan angioplasty jntung aku 2009..
so result..jantung aku takde apa2..result based pada ujian darah,x ray, ECG, Echocardiogram, dan kali ni buat CT Scan pd jantung...ALHAMDULILLAH..semua OK..so aku tak perlu risau, kata doc Hasral...dan dia pon bagi greenlight pd aku utk teruskan Intensif di USM minggu dpn 29hb smpi 21 Dec nanti..suspected sakit aku tu hanya Muscle Pain jer...hermm..skalik lagi Medic Card BSN Prudential Takaful aku menolong total bill around rm3.7K..aku discharged on 23/11..
THANKS kpd adikbradik,sedaramara, kenkawan yg mendoakan aku..

Apa2pon bersyukur pd Allah..semuanya selamat..anak2 aku pon selamat berkhatan on Monday, 22hb arituh..

5 comments:

Abang Ben said...

Keep it easy, mate (kata orang Australia).

Jom lepak masa DIED jamming. Ahad ni 830-10pm kat Nekro=X Studio.

gbone said...

TQ IR Sam...ekekke..kalo ada lapang,teman pegi..

JiMi said...

takziah bro..moga kau tmbh sihat sekrg..

gbone said...

TQ jimi...ko apa cer?sonyap yo skrg?

JiMi said...

tu la bro..hjg thn ni aku byk benor halnya..lain mcm punya sibuk..sempat baca skit2 blog kengkawan,aku punya sendiri pun tak update..
ni baru naik opis lps dkt 2 bln aku tak tengok opis aku cmna..jln ke opis pun dah lupa..hahaha..bz ngan kursus,bengkel n yg important sekali aku gi ptk hari tu..pecah kepala yop..